Varmtvands retreat

Et varmt vands retreat er et helt unikt retreat som henvender sig til dig som har lyst til at arbejde med og bearbejde overbevisninger, traumer eller mønstre som forhindre dig i at leve det liv du i virkeligheden ønsker.

Det er et kursus hvor du både kan arbejde med problematikker som du står i her og nu, men også et kursus hvor du har mulighed for at arbejde med tidlige traumer og oplevelser som har sat uhensigtsmæssige spor i dig, f.eks. oplevelser helt tilbage fra fødslen.

Vi arbejder i en mindre gruppe og gruppen guides og ledes med stor respekt og ydmyghed for hver enkeltes individuelle proces, du vil opleve at blive mødt og guidet, så din krop og du giver slip på et plan du måske ikke tidligere har oplevet.

Rigtig mange oplever at kombinationen af det varme vand, delingerne og den yderst erfarne guidning går dybere end man umiddelbart tror muligt.

Der arbejdes blandt andet med den meget tidlige tilknytning og indre barn.

Retreatet er en proces med delinger, guidet meditationer og en helt særlig og nøje gennemprøvet proces med åndedrætsterapi i 37 grader varmt vand.

Det er en meget hjerteåbnende proces.

Det var en transformerende oplevelse at være på åndedrætsterapi kursus i varmt vand. Katrine og hendes hjælpere skabte kærlige og trygge rum at være i og give slip på gamle traumer. For mit vedkommende bundet ind i min relation til min mor både i livmoder og under fødsel plus efter fødslen. Det har haft afgørende betydning for min evne til at drage omsorg for mig selv og mit reelle forhold til min mor som jeg har et frit og kærligt forhold til den dag idag. Så tak for denne unikke mulighed dukkede op i mit liv

Sonayia, Kropsterapeut, 47 år

Katrines retreat er en meget kærlig og opbyggende oplevelse, der gør en forskel i livet. Katrine oplever jeg som en meget erfaren terapeut. Hun har en er helt unik og særlig evne til på den mest kærlige og nærværende måde at støtte og give plads til det der er svært i ens liv. Hun er super dygtig til at skabe en tryg gruppe-energi, så alle mærker det er trygt at vise sig selv – også de mere sårbare og svære følelser. Hun har meget fokus på at alle forlader workshoppen eller retreatet samlet og intakt. Jeg kan kun varmt anbefale Katrines forløb, workshops og varmvands retreat.

Morten Birk Christensen, Gymnasie-lektor og yogalærer

Du er præcis som du skal være