Åndedrætsterapi

Oplevelser, følelser og chok/traumer sætter aftryk i vores krop og i vores nervesystem. De efterlader os med overbevisninger og fortællinger om hvem vi er og hvad vi kan. Det sætter sig både i vores sind og krop.

Åndedrættet giver os mulighed for at komme i kontakt med alt det vi bærer på og give slip på det, så vi ikke længere lader os styre af ubevidste overbevisninger eller mønstre.

Kroppen husker og ved at arbejde med både åndedræt, krop og samtale bliver det muligt at frigøre os fra gamle overbevisninger og mønstre og komme i kontakt med dybere ressourcer og kvaliteter som vi havde glemt vi var i besiddelse af.

Åndedrættet er en unik måde at komme i kontakt med sig selv, mærke efter og lytte ind i kroppen – lad kroppen tale og give tankerne ro. Det giver klarhed og ro og det bliver ofte tydeligere hvad årsagen til problemstillingen egentlig er.

SOURCE åndedrætsterapi er udviklet af Binnie A. Dansby og har afsæt i fødslens og de første leveårs betydning for os mennesker. Det, at vi er sansende væsener fra undfangelsen, at vi bor og er fuldt forbundet med vores mor igennem vores tilblivelse har indflydelse på hvem vi er, hvordan vi har det og tænker om os selv, vores krop og vores relationer.

Det første møde med verden, den måde du bliver født på, vil også have betydning for dig. Hvilke indtryk, sansemæssigt og energimæssigt, har påvirket dig da du blev født?

Vigtigt når du læser dette er at undlade at gøre nogle fødsler forkerte, ikke bedømme eller vurdere dem rigtige eller forkerte, blot at skabe bevidsthed om at oplevelsen har vi alle været igennem og det sætter aftryk, på godt og ondt, i ethvert menneskes krop og nervesystem.

Katrine er en gave i mit liv. At komme hos hende er lige som at komme hjem. Lige fra min første åndedræts terapi session har Katrine hjulpet mig til at åbne mit hjerte og møde mig selv, møde mine dybeste følelser, mine sår og har støttet mig undervejs i denne meget følsomme proces med en stor kærlighed. Hver session sammen med Katrine er anderledes og hun guider og støtter mig til at lære mig selv endnu bedre at kende. Gennem et halvt år sammen med Katrine har jeg udviklet mig meget følelsesmæssigt og spirituelt. Jeg er blevet mere nærværende i mit private liv og på mit arbejde. Jeg glæder mig til mange flere oplevelse og endnu mere udvikling sammen med Katrine.

Viktorija, massør

Du er præcis som du skal være