Terapi

Katrine Enemark

Alle kan have gavn af terapi

Ingen går igennem livet uden at møde modstand eller udfordringer!

Når vi har ondt i livet har vi brug for ikke at føle os alene. Derimod har vi brug for støtte og hjælp til at komme igennem den svære tid.

Enhver krise kan åbne for muligheder og indsigter, og dermed kan krisen blive en vej til udvikling!
Du vil muligvis revurdere dit liv, finde nye værdier og opdage at noget der tidligere var uvæsentligt, pludselig bliver meget vigtigt for dig. Sådan kan vi vokse af kriser og skabe os et bedre liv.

Jeg tilbyder et rum hvor der er plads til at åbne for sårbare og smertefulde sider, og hvor der er plads til udvikling, refleksion og hjælp til at komme igennem det svære.

”Indsigt giver udsigt!”

Jeg vil støtte dig og hjælpe dig igennem det du kæmper med, og følges med dig der hvor livet måske føles svært, uudholdeligt, skamfuldt og meningsløst.

Terapien kan hjælpe dig med at undersøge dine udfordringer og ubalancer, blive bevidst om dem, og mærke din krop. Du vil få oplevelsen af at få bedre kontakt til dig selv og blive i stand til at leve et liv i mere overensstemmelse med dine egne værdier, følelser, grænser og behov.

Hos mig kan du sætte tempoet ned, mærke efter og lytte indad. Give lys til det som kalder på din opmærksomhed, og i et kærligt og empatisk rum udfolde og få kontakt indad, så du kan finde din vej, blive tydeligere på dine følelser, behov og hvordan du ønsker at agerer i verden.

Jeg er der med en kærlig og bevidst hånd i ryggen, og jeg hjælper dig med at komme i kontakt med dine ressourcer, så forandringen bliver mulig.

Katrine Enemark

Hvordan kan terapi hjælpe dig?

Terapien kan hjælpe dig med at undersøge dine udfordringer og ubalancer, blive bevidst om dem, og mærke dem i din krop. Du vil få oplevelsen af at kunne mærke dig selv og blive i stand til at leve et liv i mere overensstemmelse med dine egne værdier, følelser, grænser og behov.

Mine klienter kommer ofte med:

 • Stress
 • Depression
 • Traumatiske oplevelser
 • Selvværdsproblematikker
 • Hvem er jeg egentlig?
 • Hvad er vigtigt for mig?
 • Hvorfor tør jeg ikke sige fra?
 • Hvorfor kan jeg ikke styre min vrede?
 • Svært ved at se meningen med livet, meningsløshed eller livet virker uoverkommeligt
 • Skilsmisser
 • Livstruende sygdom
 • Svært ved at mærke følelser
 • Problemer i relationer

De 3 forskellige terapiformer

Psykoterapi

At gå i terapi er en mulighed for i et trygt og empatisk rum at lære dig selv bedre at kende, og hvor du kan udtrykke dig frit. Jeg vil hjælpe dig til at få skabt plads, tid og ro til at gå på opdagelse i dig selv og det som fylder lige her og nu, støttet af og med faglig og nærværende bevidsthed.

Åndedrætsterapi

Oplevelser, følelser og chok/traumer sætter aftryk i vores krop og i vores nervesystem. Åndedrættet giver os mulighed for at komme i kontakt med alt det vi bærer på og give slip på det, så vi ikke længere lader os styre af ubevidste overbevisninger eller mønstre.

Varmtvandsterapi

Jeg tilbyder forskellige former for varmt vands terapi, både individuel varmt vands terapi og som retreats hvor der arbejdes i små grupper. Få oplevelsen af at blive holdt, ligge vægtløs, få kontakt og berøring og samtid blive husket på at du gerne må trække vejret og mærke dig selv.

Det er trygt at mærke alle dine følelser