Udtalelser

Katrine er en gave i mit liv. At komme hos hende er lige som at komme hjem. Lige fra min første åndedræts terapi session har Katrine hjulpet mig til at åbne mit hjerte og møde mig selv, møde mine dybeste følelser, mine sår og har støttet mig undervejs i denne meget følsomme proces med en stor kærlighed. Hver session sammen med Katrine er anderledes og hun guider og støtter mig til at lære mig selv endnu bedre at kende. Gennem et halvt år sammen med Katrine har jeg udviklet mig meget følelsesmæssigt og spirituelt. Jeg er blevet mere nærværende i mit private liv og på mit arbejde. Jeg glæder mig til mange flere oplevelse og endnu mere udvikling sammen med Katrine.

Viktorija, massør

Jeg har levet et liv med angst og en overbevisning om, at jeg skal klare alting selv, og at jeg ikke er god nok.
Med Katrines blide, kærlige støtte og rummelighed, har hun givet mig den tryghed, jeg havde brug for, for at finde ind til de gamle traumer og mønstre, der begrænsede min livsudfoldelse. Katrine har en meget kærlig og fin indføling i både de kropslige og mentale processer, og jeg har derfor altid følt mig set og hørt under mine sessioner. Jeg har i mange år søgt efter min indre kærlighed til mig selv, min indre glæde og det legende barn, og nu har jeg fundet hende. Jeg føler mig som et nyt menneske, for jeg er god nok, og jeg kan altid række ud efter støtte hos andre, det trygt. Det er aldrig for sent at give sig selv den gave.

Mette, 64 år

Det var en transformerende oplevelse at være på åndedrætsterapi kursus i varmt vand. Katrine og hendes hjælpere skabte kærlige og trygge rum at være i og give slip på gamle traumer. For mit vedkommende bundet ind i min relation til min mor både i livmoder og under fødsel plus efter fødslen. Det har haft afgørende betydning for min evne til at drage omsorg for mig selv og mit reelle forhold til min mor som jeg har et frit og kærligt forhold til den dag idag. Så tak for denne unikke mulighed dukkede op i mit liv

Sonaiya, kropsterapeut, 47 år

Are you ready to take a deep breath and breathe? Træk vejret! Det lyder simpelt, men det er så meget mere end det. Det blev mine kollegaer og jeg meget klogere på i løbet af en åndedrætstime med Katrine, som på fornemste vis introducerede os til kunsten at trække vejret ordentligt; og til at bruge vejrtrækningen som et redskab. Med en vis skepsis satte vi os til rette fra hver vores lokation. Vi var nemlig nødsaget til at køre sessionen virtuelt, hvilket gjorde det endnu mere udfordrende. Men Katrine var lige så nærværende, som var hun i lokale med os og holdt os i hånden hele vejen igennem. På hendes indlevende måde formåede hun at drage os alle ind i os selv – og bevidst trække vejret. Jeg kan stærkt anbefale Katrine til andre virksomheder, som ønsker at gøre noget anderledes i sit team – og måske især i denne turbulente tid, som vi alle befinder os i.

Linda Helene Løvenhøj, Mgmt. Assistant, ALK

Katrines retreat er en meget kærlig og opbyggende oplevelse, der gør en forskel i livet. Katrine oplever jeg som en meget erfaren terapeut. Hun har en er helt unik og særlig evne til på den mest kærlige og nærværende måde at støtte og give plads til det der er svært i ens liv. Hun er super dygtig til at skabe en tryg gruppe-energi, så alle mærker det er trygt at vise sig selv – også de mere sårbare og svære følelser. Hun har meget fokus på at alle forlader workshoppen eller retreatet samlet og intakt. Jeg kan kun varmt anbefale Katrines forløb, workshops og varmvands retreat.

Morten Birk Christensen, Gymnasie-lektor og yogalærer

Din mildhed/blidhed gør mig tryg – du giver mig plads til at finde mine ord, samtidig mens du lytter og udfordrer mine tankemønstre og overbevisninger. Jeg kan se og mærke din omsorg for mig som klient. Jeg kan finde ro ved at se dig i øjnene, mens vi taler, og også når jeg er på briksen og det rusker inde i mig. Jeg er tryg ved dig, når du behandler mig fysisk. Der lærer du mig både at sætte grænser og tage imod. Al den tryghed du skaber i dit terapirum er ubetalelig for mig og så nødvendig for mig for at udvikle mig der hvor jeg er lige nu.

Maiken Kildegård Henkel, 51, Expert IT-analyst

Du er præcis som du skal være