Varmtvandsterapi

Jeg tilbyder forskellige former for varmt vands terapi, både individuel varmt vands terapi og som retreats hvor der arbejdes i små grupper.

I AYA House hvor jeg har min klinik, har vi en soft pack stående. Denne soft pack er et badekar, hvori der er 37 gr. Varmt vand. Det unikke ved denne soft pack er at vandet er pakket ind således at du ikke blive våd.

Jeg tilbyder åndedrætsterapi i soft pack’en. Det er en dybt healende og forløsende oplevelse. Uanset om du vælger den længere og mere terapeutiske session eller fordybelsesseancen så vil du gå derfra med en følelse af dyb afspændthed.

Få oplevelsen af at blive holdt, ligge vægtløs, få kontakt og berøring og samtid blive husket på at du gerne må trække vejret og mærke dig selv, er en oplevelse som er unik. Er du på den ene eller anden måde ramt af livet, kriser, stress eller kæmper du med indre uro, så er dette en behandling du skal give dig selv.

Læs mere om varmtvands retreat.

Det var en transformerende oplevelse at være på åndedrætsterapi kursus i varmt vand. Katrine og hendes hjælpere skabte kærlige og trygge rum at være i og give slip på gamle traumer. For mit vedkommende bundet ind i min relation til min mor både i livmoder og under fødsel plus efter fødslen. Det har haft afgørende betydning for min evne til at drage omsorg for mig selv og mit reelle forhold til min mor som jeg har et frit og kærligt forhold til den dag idag. Så tak for denne unikke mulighed dukkede op i mit liv

Sonayia, Kropsterapeut, 47 år

Det er trygt at mærke alle dine følelser