Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det sårede indre barn er det barn, der ikke er blevet respekteret, værdsat, set og hørt som lille. Det barn, der er blevet påduttet, at det skal være på en bestemt måde eller fået en opfattelse af at dets følelser, behov og grænser er forkerte og ikke er værd at lytte til. Det barn lider og kæmper ofte med angst, ensomhed og skam. Det kender ikke længere til sin egen værdi.

Svigt, sorg og misbrug i barndommen, kan det have negative konsekvenser i voksenlivet – som kan afhjælpes ved at heale sit indre barn.
Flere og flere mennesker ønsker at genetablere kontakten med deres indre barn. At kunne omfavne og elske barnet og samtidig kunne adskille sig fra dets reaktioner og emotioner. Dvs. at kunne være til stede som “Den gode og omsorgsfulde voksne”, så barnet igen kan føle sig sikker og værdsat. At have kontakt med det indre barn, vil ofte give os vores “farver” tilbage, lysten til at leve fuldt ud, vores glæde, spontanitet og selvtillid.

De fleste voksne har prøvet at reagere uhensigtsmæssigt på konflikter, kritik og andre problemer! Når det indre barn ikke er blevet mødt i sine følelser, vil disse følelser ligge som uforløste blå mærker der igen og igen aktiveres og skaber smerte, skam og ikke mindst uhensigtsmæssige reaktioner.

Vi er alle født med evnen til at mærke vores følelser og behov – måske er det igen tid til at skabe kontakt til dit indre barn, værdsætte og møde det med kærlighed…

På denne workshop vil vi i en atmosfære af kærligt nærvær, arbejde med ovenstående. Vi vil dykke ind i det fra et teoretisk perspektiv, men også i høj grad skabe rum til følelserne og de kropslige reaktioner der kan få mulighed for at forløses undervejs.

Vi vil bruge metoder som deling, meditation og åndedrætsterapi.

“you can’t leave a place untill you’ve arrived” Leslie Greenberg

Jeg glæder mig til en indsigtsfuld og kærlig eftermiddag!

Dato: lørdag den 8/10 2023
Tidspunkt: Kl. 12:00-17:00
Sted: AYA House, Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg
Pris pr aften: 875 kr. inklusiv snacks og the

Bestil plads her

Go to Top