Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

På dette kursus med åndedrætsterapi dykker vi dybere ind i det underbevidste og får det frem i lyset, der skaber ubehag eller holder os tilbage fra at udleve vores fulde potentiale.

Vi arbejder ind til kernen, bearbejder traumer og negative overbevisninger i en kærlig og støttende gruppe. Fokus vil være at få dig ‘hjem’ til dig selv så du blive endnu bedre til at forstå og omfavne dig selv, både når livet er nemt men også når livet viser sig fra mere udfordrende sider, hvor svære følelser, fastlåste tilstande og konflikter spænder ben for dig og din væren.

Du vil bla. blive guidet til at give slip på tanker, følelser og mønstre, som forhindrer dig i at stå helt ved dig selv, og komme i kontakt med oplevelser, der kan stamme helt
tilbage fra fødslen og den tidlige barndom.

Dette forløb skaber trygheden og rammerne for, at du kan gå dybt ind i dig og blive mere bevidst og mindre styret af gamle overbevisninger og traumatiske oplevelser.

Kurset er fordelt over 3 weekender og 3 aftener samt et internat med varmt vands terapi.
På kurset vil du blandt andet opleve foredrag, guidede visualiseringer, meditationer, delerunder, bevidst arbejde med åndedrættet, varmtvandsterapi, samt kropsarbejde samt forskellige øvelser.

Tidspunkt: 8.-9. januar, 5.-6. februar,  9.-10. april 2022 i tidsrummet 9.30-16.30.
samt 26. januar, 23. februar samt 30. marts i tidsrummet 17-21

Sted: AYA House, Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg
Internatet foregår 4.-6. marts fra fredag ca. kl. 11 til søndag ca. kl. 14.

Pris: early bird price 10.500 fremtil den 1/11 derefter 13.500 kr.
+ 3375 kr. til internatet som indeholder kost og logi.

Der er begrænset antal pladser på forløbet.
Ved endt kursus for du et kursus bevis.

Tilmelding:

Bestil plads her

Go to Top