Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

På dette forløb arbejdes der både psykoterapeutisk og med åndedrætsterapi. Vi dykker vi dybere ind i det underbevidste og får det frem i lyset, der skaber ubehag eller holder os tilbage fra at udleve vores fulde potentiale.

Vi arbejder ind til kernen, bearbejder traumer og negative overbevisninger i en kærlig og støttende gruppe. Fokus vil være at få dig ‘hjem’ til dig selv så du blive endnu bedre til at forstå og omfavne dig selv, både når livet er nemt men også når livet viser sig fra mere udfordrende sider, hvor svære følelser, fastlåste tilstande og konflikter spænder ben for dig og din væren.

Du vil bla. blive guidet til at give slip på tanker, følelser og mønstre, som forhindrer dig i at stå helt ved dig selv, og komme i kontakt med oplevelser, der kan stamme helt
tilbage fra fødslen og den tidlige barndom.

Dette forløb skaber trygheden og rammerne for, at du kan gå dybt ind i dig og blive mere bevidst og mindre styret af gamle overbevisninger og traumatiske oplevelser.

Kurset er fordelt over 4 weekender hvoraf en af weekenderne formentlig være internat med varmt vands terapi.
På kurset vil du blandt andet opleve teoretiske oplæg, guidede visualiseringer, meditationer, delerunder, bevidst arbejde med åndedrættet, varmtvandsterapi, samt kropsarbejde samt forskellige øvelser.

Tidspunkt: 17.-18. september, 7.-8. oktober, 4.-5. november, 9.-10. december 2022 i tidsrummet 9.30-16.30.

Sted: AYA House, Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg

Pris: early bird price 12.500 fremtil den 1/7 derefter 14.500 kr.
+ 3875 kr. til internatet som indeholder kost og logi.

Der er begrænset antal pladser på forløbet.
Ved endt kursus for du et kursus bevis.

Tilmelding:
Bestil plads her

Kontakt Katrine Enemark

Go to Top